Kreativ Forårs Hobby - en weekend i det kreative tegn

Materialer til dit næste projekt, nye produkter på markedet og unikke færdige varer er i højsædet når vi fylder hallerne med Håndværk & Fritidsinteresser samt Inspiration & Kreativ Hobby for alle i Messecenter Vesthimmerland.

Kreativ Forårs Hobby den 5. - 6. april 2025 kl. 10 - 16 i Messecenter Vesthimmerland er for alle - kreative sjæle - alle med interesse for kreativitet - os der elsker færdig produkter, lige til at tage i brug.

Begge haller bliver fyldt til bristepunktet, over 100 udstillere står klar med salg af alt i den kreative verden, så tag veninderne med på årets shopping tur.

Materiale til næste krea projekt eller indkøb af færdige varer

Mangler i materialer til jeres næste krea projekt, så kan der på messen købes alt fra knapper, garn, stof, meter varer, perler, textil, tilbehør, patchwork, materiale til kortfremstilling, scrapbooking, krea artikler, DIY materialer, karton, papir, orkis til knipling, tråd, strikketilbehør, strikke opskrifter, hækle opskrifter samt meget meget mere

Skulle i være på jagt efter færdige produkter byder udstillerne på smykker, beton kunst, glaskunst, lædertasker, broderi, textil håndværk, håndbundne børster, trædrejede ting, skærebrætter, wallstickers, trolde, keramik, fuglehuse samt mange mange flere unikke varer.

Workshop og arbejdende stande

Flere stande på messen byder også på workshops hvor man kan sætte sig ned og prøve håndværket. Derudover vil der også være arbejdende stande, hvor man kan se hvordan tingene laves.

Sæt hele dagen af til kreativ weekend i Aars

Tag strikkeklubben, patchworkforeningen, kollegaerne og veninderne med på indkøbstur - sæt hele dagen af og lad Restaurant Messen sørge for frokosten.

Der er gratis parkering og ingen motorvejskøer, så kom med på en rigtig hyggelig messe, hvor der også er mulighed for at sætte sig ned og planlægge sine indkøb samt få en kop kaffe.

Entre på Kreativ Forårs Hobby i Aars
Entre kr. 45,-
Børn under 12 år gratis
Entrebilletter kan købes på dagen eller på forhånd (link kommer)

HUSK at sætte hele dagen af til en hyggelig kreativ messe i Nordjylland.

Lad Restaurant Messen sørge for frokosten

Restaurant Messen er naturligvis åben under hele den kreative messe, og der er mange muligheder for at få sulten stillet.
I Restauranten serveres der et bredt udvalg af koldt og varmet, lige fra lækre sprøde croissanter over, laksemadder og varme middagsretter til kaffe og hjemmebagt kage.

I hal 2 finder i en hyggelig cafe med kaffe, hjemmebagt kage, croissanter og sandwich.

Så lad trykt madpakken blive hjemme, der er rig mulighed for at få spise under den kreative messe i Messecenter Vesthimmerland.

Følg os på facebook

De kreative messer i Aars har en fælles facebook side Følg: Kreativ Hobby Weekend & Kreativ Forårs Hobby på facebook og få opdateringer løbende omkring messen - kig også ind på vores begivenhed og meld jeres ankomst.

Vi glæder os til at tage imod jer til årets shoppingtur.


Den kreative messe "Kreativ Hobby Weekend 2024" som er efterårets eldorado weekend for alle kreative i Aars er planlagt til dagene 21. - 22. september kl. 10 - 16 så sæt kryds i kalenderen og læs mere om den messe HER

Har du spørgsmål eller ønsker I at deltage på Kreativ Hobby Weekend så kontakt Marianne Poulsen på