Kreative Hobby Weekend - efterårets kreative messe i Aars

Stedet hvor kreative sjæle, hobby folk og alle med interesse for kreativitet og unikke færdige produkter mødes til indkøb og krea tid i Messecenter Vesthimmerland.

Efterårets salgsmesse i det kreative tegn er altid så hyggelig, en lille strejf af julestemning, efterårs nye materialer og fantastiske krea ideer, der kommer frem. Sæt weekenden den 21. - 22. september 2024 kl. 10 - 16 af til messen med Håndværk - Fritidsinteresser - Inspiration og Kreativ Hobby for alle.

Tag veninderne med til shopping mekka, det bliver en weekend med et bredt udvalg af stande, der står klar med unikke tilbud på materialer - nye varer på hyllerne samt håndlavet produkter lige til at tage med hjem.

Se farverne, mærke kvaliteten og gør en god handel når over 100 udstillere fylder hallerne i Aars.

Stå med varen i hånden, se farverne og mærk kvaliteten på lige netop det du mangler, er fordelen ved at tage på de kreative messer i Aars. Køb produkterne med det samme på standene, tag varen med hjem og gå i gang når du har tid til krea eller nyd det færdige indkøbte kunsthåndværk.

Materialer til dit næste krea projekt
Perler, stof, garn, tråd, knapper, patchwork, papir, karton, materialer til kort fremstilling, metervarer, hobby artikler, krea materialer er blot nogle få eksempler af, hvad der kan købes af produkter på messen.

Indkøb af kunsthåndværk
Træ ting, glaskunst, kunsthåndværk, tekstile kreationer, smykker, glasgravering, nisser, julepynt, strømpenisser og så et par eksempel på, hvad der kan købes af færdige unikke varer under messen.

Et strejf af specialiteter og smagsprøver
Brændte mandler, chokolade, honning, olier & konfekture, sennep, sydesalt og spegepølser vil også være at finde på messen

Messecenter Vesthimmerland bliver fyldt med et eldorado af kreative varer & produkter så fyld bilen - tag kollegaerne, hækleklubben, husflid foreningen, naboen og veninderne med på indkøbstur.

Nyd en god frokost i restauranten og tag en kop kaffe i cafeen

Restaurant Messen er naturligvis åben under hele den kreative messe, og der er mange muligheder for at få sulten stillet.

I Restauranten serveres der et bredt udvalg af koldt og varmet, lige fra lækre sprøde croissanter over, laksemadder og varme middagsretter til kaffe og hjemmebagt kage.

I hal 2 finder i en hyggelig cafe med kaffe, hjemmebagt kage, croissanter og sandwich.

Så lad trykt madpakken blive hjemme, der er rig mulighed for at få spise under den kreative messe i Messecenter Vesthimmerland.

Arranger en bustur for hele foreningen

Messecenter Vesthimmerland har gratis parkering og der er ingen motorvejskøer, så tag fat i foreningen, klubben og arranger en bustur til Aars.

Entre på Kreativ Hobby Weekend i Aars
Entre kr. 45,-
Børn under 12 år gratis
Entrebilletter kan købes på dagen eller på forhånd (link kommer)

Kom og vær en del af en rigtig hyggelig kreativ messe.

Følg os på facebook

De kreative messer i Aars har en fælles facebook side Følg: Kreativ Hobby Weekend & Kreativ Forårs Hobby på facebook og få opdateringer løbende omkring messen - kig også ind på vores begivenhed og meld jeres ankomst.

Den kreative messe "Kreativ Forårs Hobby 2025" som er forårets eldorado weekend for alle kreative i Aars er planlagt til dagene 5. - 6. april kl. 10 - 16 så sæt kryds i kalenderen og læs mere om den messe HER

Har du spørgsmål eller ønsker I at deltage på Kreativ Hobby Weekend så kontakt Marianne Poulsen på